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What Andrew Tailer Says about

Wythe Hotel

by 저스틴


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“But for me, a restaurant and hotel are

all about expanding circles of community.”


"제게 레스토랑과 호텔은

지역사회의 순환을 확대하기 위한 수단입니다."




"Everything in here is about a healthier way

to live. Not just the food, but Everything.

It's about making choices

to sustain a better life."


"여기 모든 것들은 더 건강한 삶을

사는 방법을 보여주기 위해 존재합니다.

음식 뿐만 아니라, 모든 것에서요.

더 나은 삶을 살기 위해

스스로 선택하는 거죠."




"I don't want my kitchen serving our food

to people in their rooms watching TV.

It's important for me to bring people together."


"저희는 방에서 TV보는 사람들을 위한

룸서비스를 하지 않습니다.

사람들이 함께 하는 것, 그것이 가장 중요합니다."




출처

http://www.nytimes.com/2012/05/24/fashion/andrew-tarlow-and-the-new-wythe-hotel.html

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