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by 하얀술 Aug 28. 2023

커스텀 막걸리

하얀술 쉑쉑막걸리 파우더

하얀술 쉑쉑막걸리 파우더 플레인 후기의 정석







제조 방법


1. 하얀술 쉑쉑막걸리 파우더를 준비한다.

2. 뚜껑을 열고 약 350ml 분량의 물을 넣는다.

흔들어 준다

3. 다시 뚜껑을 열고 약 150ml 분량의 남은 물을 넣는다.

4. 다시 흔들어 준다

5. 24시간 실온에서 발효한다.

6. 가끔 뚜껑을 열어 탄산을 배출한다.

7. 냉장보관 후 시원하게 마신다.


* 24시간 실온 발효 후 냉장 보관한다.


* 탄산이 쉽게 빠지지 않는 특수 뚜껑으로 제작되어 개봉 시 많은 양의 탄산이 올라올 수 있습니다. 조심히 개봉해주세요!



Manufacturing Methods


1. Prepare the Hayansool Shake Shake Makgeolli powder.

2. Remove the lid and add about 350 ml of water.

Shake.

3. Remove the lid again and add the remaining water, about 150 ml.

4. shake again

5. Ferment at room temperature for 24 hours.

6. Open the lid occasionally to release carbonation.

7. Refrigerate and drink chilled.


* Ferment at room temperature for 24 hours, then refrigerate.


* A large amount of carbonation may come out when opened due to the special lid that does not allow carbonation to escape easily. Please open carefully!


製造方法


1. ハヤンスールシェイクシェイクマッコリパウダーを準備する。

2.蓋を開け、約350ml分の水を入れる。

シェイクする。

3.再び蓋を開け、約150ml分の残りの水を入れる。

4.もう一度振る。

5.24時間室温で発酵させる。

6.時々蓋を開けて炭酸を排出する。

7.冷蔵保存後、冷やして飲む。


* 24時間室温発酵後、冷蔵保存する。


* 炭酸が簡単に抜けない特殊な蓋で製作され、開封時に大量の炭酸が上がってくることがあります。慎重に開封してください!


(오마이컴퍼니)

 <내 맘대로 만드는 프리미엄 컬러 막걸리, 하얀술 쉑쉑막걸리 파우더> 프로젝트가 오픈되었습니다.


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