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by 태희킷이지 Mar 14. 2023

마라도나 대신 김민재

#55 스파카 나폴리


#55 스파카 나폴리


서울 마포구 양화로6길 28 2층


마르게리따로는 아쉬울 것 같아서 햄이 들어간 꼬또 에 치폴라를 주문했다. 가게 이름따라 맥주도 페로니 같은 이탈리아 맥주만 취급하는 것 같다.


피자 아래에 촛불 같은 걸 켜줘서 오랫동안 식지않는 피자를 먹을 수 있다. 도우가 쫄깃해서 다른 피자도 먹어보고 싶어지는데 또 가야겠다.


올라가는 길에 마라도나 그림이 있는데, 내년에는 김민재가 있으면 좋을 것 같다.





#55 Spacca Napoli⠀


282F, Yanghwa-ro 6-gil, Mapo-gu, Seoul


I was thinking about whether to eat Margherita pizza and ordered a cotto-echipola with ham. Depending on the name of the store, beer seems to only handle Italian beer such as Peroni.


You can eat pizza that doesn't cool for a long time by lighting a candle under the pizza. I want to try other pizza because the dough is chewy, so I should go again.


There is a painting of Maradona on the way up, and it would be nice to have Kim Min-jae next year.




https://www.instagram.com/pizzaotaixi/

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