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by 더데일리뉴스 Feb 25. 2020

더데일뉴스,K-FOOD, bibimbab 비빔밥 조리법

K-FOOD, bibimbab 비빔밥 조리법

[더데일리뉴스] 비빔밥 조리법                                                         


                ▲ 비빔밥 조리법     ©


01 Bob is cooked in rust.

02 leeks, garlic finely chopped.

03 Slice the zucchini into 0.3 × 0.3 × 5cm, salt it and squeeze out the water.

04 Cut the bellflower into 0.3 × 0.3 × 5cm, sprinkle with salt and rub to wash off bitterness.

05 Beef minced and seasoned with red pepper paste.

06 Cheongpo jelly cut into 0.5 × 0.5 × 5cm and seasoned with salt and sesame oil.

07 Cut off the hard stem of the fern and cut into 5cm long pieces.

08 Eggs are divided into yellow and white, and the algae are cut into 5cm long pieces.

09 Put oil in a pan, stir-fry zucchini, bellflower, and beef, then gently fry the bracken with a little water.

10 Kelp is fried in oil and crushed.

11 fry minced beef seasoned in a thick pan and stir-fry it with red pepper paste, sugar and water to make a little red pepper paste.


01 밥은 고슬고슬하게 지어 놓는다.

02 파, 마늘은 곱게 다진다.

03 애호박은 0.3×0.3×5cm로 채 썰어 소금에 절여 물기를 짜둔다.

04 도라지도 0.3×0.3×5cm로 채 썰어 소금을 뿌려 주물러서 씻어 쓴맛을 뺀다.

05 소고기 일부는 다져서 양념하여 고추장에 쓰고 나머지는 채 썰어 양념한다.

06 청포묵은 0.5×0.5×5cm로 채 썰어 소금, 참기름으로 무쳐둔다.

07 고사리의 딱딱한 줄기는 잘라내고 5cm 길이로 채 썬다.

08 달걀은 황, 백으로 나누어 지단을 부쳐 5cm 길이로채 썬다.

09 팬에 기름을 두르고 애호박, 도라지, 소고기를 볶아낸 다음 고사리는 부드럽게 물을 조금씩 넣어 볶는다.

10 다시마는 기름에 튀겨서 잘게 부순다.

11 두꺼운 냄비에 양념한 다진 소고기를 볶다가 고추장, 설탕, 물을 넣어 부드럽게 볶아서 약고추장을 만들고 밥 위에 준비한 재료를 색 맞추어 돌려 담은 뒤 튀긴 다시마, 고추장, 달걀지단을 얹어서 낸다. 


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http://blog.daum.net/food2310/1625 

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