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매거진 24절기

귤꿀생강 쥬스

귤 꿀 생강

by 하얀술

귤꿀생강 쥬스

- 귤 150g + 700g

- 꿀 300ml

- 생강 1톨 (13g)

- 사탕수수원 당 1/2T ~ 1T


귤꿀생강 쥬스

1. 귤을 씻어주세요. 베이킹소다 1T 넣고 골고루 문지른 뒤 미지근한 물 가득 받아 20~30분 놓아둡니다. + 20~30분 후 깨끗하게 헹구세요. + 키친타올로 물 닦아냅니다.

2. 귤 꼭지 부분 껍질까지 제거 후 전자레인지 (1000w) 1분 30초 익히세요.

3. 귤 150g, 생강 썰어주세요.

4. 믹서에 귤 700g 갈아줍니다.

5. 간 귤에 꿀 300ml 섞어주세요.

6. 병에 귤, 귤청, 생강 담습니다.

7. 윗면을 사탕수수원당 1/2T~1T으로 덮고 뚜껑 닫아주세요. + 보관 기간이 늘어납니다.

8. 냉장고 3일 숙성 후 드시면 돼요 + 설탕을 넣지 않아 보관 기간이 길지 않아요. 1달반~2달 먹 을 양만 만들어 드시는 것이 좋습니다.



Honey tangerine ginger syrup

- 150g + 700g tangerine, 300ml honey

- 1 tol of ginger (13g)

- 1/2T to 1T per sugarcane source


Honey tangerine ginger syrup

1. Wash the tangerine. Rub the baking soda 1T and leave it for 20 to 30 minutes with a full amount of lukewarm water. + Rinse thoroughly after 20 to 30 minutes. + Wipe off the water with kitchen towel.

2. Remove the top of the tangerine peel and cook in the microwave (1000w) for 1 minute and 30 seconds.

3. Grate 150g tangerine and ginger.

4. Mix 700g tangerine in a mixer.

5. Mix 300ml honey in ground tangerine.

6. Put tangerine, tangerine syrup, and ginger in a bottle.

7. Cover the top with 1/2T to 1T per sugarcane source and close the lid. + Increase the storage period.

8. After 3 days of aging the refrigerator, take it + No sugar, so the storage period is not long. It is recommended to make only the amount of 1 1/2 months to 2 months.


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