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by 태희킷이지 Sep 10. 2022

취향 백발백중하는 부산진구 유명피자

#28 돕피



#28 돕피

(부산 부산진구 전포대로210번길 45 1층 돕피)


넉넉한 페퍼로니 토핑 덕에 나트륨이 빠르게 차오른다. 주위를 둘러보니 맥주도 꽤나 팔리던데 같이 먹으려면 그럴 수밖에 없겠다. 감자튀김을 추가로 먹었는데 달달한 맛이 도는 트러플 쉬림프랑 잘어울려서 자연스레 피자위에 올려먹기 시작했다. 저녁으로 고기를 구워먹고나서 간 거라 먹다가 포장해오려했는데 이상하게 테이블 위에 남는 건 계산서밖에 없었다.





#28 DOPE_P⠀

(45 Jeonpo-daero 210beon-gil, Busanjin-gu, Busan)


Sodium quickly rises thanks to the generous pepperoni topping. Looking around, beer was sold quite a bit, so if you want to eat it together, you have to.


I ate additional French fries, but it went well with the sweet truffle shrimp, so I naturally started eating it on top of the pizza.


After grilling meat for dinner, I went there, so I tried to wrap it up, but strangely, the only thing left on the table was a bill.





https://www.instagram.com/pizzaotaixi/

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