#35 피자알볼로
#35 피자알볼로
ㅅㅌ 집들이가서 먹은 (아마도) 쉬림프 핫치킨 피자. 조선피자답게 토핑이 실하고 담백해서 든든하게 들어간다.(그냥 평소보다 더 먹었다는 말)
세심한 12조각 컷팅은 소식좌만을 위한 배려가 아니라 배빵빵 상태에서 한 조각 더 먹을까 고민에 빠진 돼지들에게도 용기있는 선택을 도와줄 수 있을 것 같다.
⠀
#35 PIZZA ALVOLO
It's shrimp hot chicken pizza that I ate at my friend's housewarming party Like Korean pizza, the toppings are rich and the taste is light, so it goes in well.(Just saying that I ate more than usual)
The careful cutting of 12 pieces is not just for light eater, but it seems that it can help pigs who are worried about eating one more piece while they are full.