#9 도치피자
#9 도치피자
서울 성동구 연무장길 7 1~2층
재료를 때려넣는대로 맛이 뒤섞이는 한국피자가 좋다가도 뭘 넣었는지 바로 알 수 있는 이태리피자를 먹고 싶을 때가 있다.
이태리피자는 촵촵촵 세 번 접어 넣어야 한 입이라 늘 아쉬운데 오븐을 크게 만드는 것보다 화덕을 크게 만드는 게 어려워서일까. 어쨌든 마실 것 없이도 빵끝까지 맛있게 먹을 수 있었다.
#9 Dochi Pizza
1st~2nd floor, Yeonmu-gil 7, Seongdong-gu, Republic of Korea
I like Korean pizza with various ingredients. I want to eat Italian pizza that can easily recognize the taste of ingredients.
The amount of Italian pizza is relatively small. Maybe it's because it's harder to make a brazier bigger than making a oven bigger. Anyway, I could eat deliciously to the edge without anything to drink.
https://www.instagram.com/pizzaotaixi/