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by 태희킷이지 Jul 24. 2021

아직 졸업을 못하겠어요 선생님

#12 피자스쿨


#12 피자스쿨


2004년 등장한 대한민국 최대 피자 체인. 피자스쿨을 시작으로 06~08년 사이에 저가 피자 브랜드가 많이 생겨났고 그 덕분에 나는 피자 두 조각을 접어 먹기 시작했다. 이름 때문인지 학교를 졸업하고 나서는 찾는 빈도가 많이 줄었다.


얼마전 파파존스의 올미트를 겨냥한 듯한 미트러버 피자를 내놓았길래 맛보러 갔다. 페퍼로니, 베이컨 외에도 여러가지 햄을 때려넣었는데 피자 엣지에 체다치즈까지 깔아놓은 게 관건이다. 덕분에 비교적 심심할 수 있는 가장자리까지 짭짤해서 만족스럽다.




#12 Pizza School


Korea's largest pizza chain that appeared in 2004. Starting with the Pizza School, many low-priced pizza brands were created between 06-08, and thanks to that, I began to fold two slices of pizza. Perhaps because of the name, the frequency of visits has decreased a lot since graduating from school.


Not long ago, Pizza School released a meatlover pizza that seemed to be aimed at Papa Jones's all-meat, so I went to taste it. In addition to pepperoni and bacon, various ham were added, and the key is pizza edge with cheddar cheese. Thanks to the Cheddar cheese, you can taste the relatively salty edge.




https://www.instagram.com/pizzaotaixi/


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