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by 태희킷이지 Aug 23. 2022

갈릭소스보다 핫소스

#15 반올림피자샵


#15 반올림피자샵


반올림 피자샵 치즈후라이 피자.

한 조각 묵직하게 들어올리는데

먹기도 전에 든든해진다.


보통 웨지감자를 올리는 포테이토 피자랑 다르게

프렌치 후라이를 올리길래 낯설었는데

감자가 층층이 쌓여있어 단면도 꽤나 두텁다.


크림치즈가 들어간 피자는 따로 있던데

이상하게 크림치즈 맛까지 나서

갈릭 소스보다는 핫소스가 더 잘 어울린다.





#15 Banolim Pizza#

(아니 근데 반오림 아닌가 이건?)


Banolim pizza shop, fried cheese pizza. I try to lift a piece of heavy pizza. I feel full even before I eat.


Unlike normal potato pizza with wedge potatoes, It was unfamiliar to me to put up French fries. Potatoes are layered, so the cross section is quite thick.


Pizza with cream cheese exists as a separate menu. But strangely, it even tastes like cream cheese. Hot sauce suits better than garlic sauce.





https://www.instagram.com/pizzaotaixi/

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