brunch

매거진 PIZZAOTAIXI

You can make anything
by writing

C.S.Lewis

by 태희킷이지 Jul 18. 2021

5년 전 피자 리뷰

#6 제비상회


#6 제비상회


제주 제주시 한경면 신한로 45


고산에 살 때 자주 가던 밥술집.

노란 모자쓴 사장님이랑 댕댕이가 기억난다.

그때만해도 개업한지 얼마 안되었는데

어느덧 5년은 되었을 거 같다.


사이드 메뉴였던 피자가 아직 있는지는 모르겠으나 또띠아에 소스와 치즈를 올려내 가볍게 먹기 좋았다.




#6 JEBI SANGHOE


45 Shinhan-ro, Hankyung-myeon, Jeju-si, Jeju-do


The restaurant I often went to when I lived in Gosan. I remember the boss wearing a yellow cap and a puppy. At that time, It hasn't been long since the store opened. Now it looks like it's already been five years.


I don't know if there's still pizza on the side menu. It was good to eat lightly by putting sauce and cheese on tortillas.




https://www.instagram.com/pizzaotaixi/


매거진의 이전글 책에 피자 냄새가 배었으면 좋겠다
작품 선택
키워드 선택 0 / 3 0
댓글여부
afliean
브런치는 최신 브라우저에 최적화 되어있습니다. IE chrome safari