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by 김예림 Oct 26. 2024

요가를 합니다

이번주의 운동은 요가 


주말마다 쟁여놨던 리추얼을 한다:) 


오늘은 정통 인도선생님의 요가 유튜브로 아쉬탕가 프라이머리시퀀스 따라가기. 


와 너무 오래 쉬었네 요가:) 난이도 있는 동작들은 제대로 되는 게 하나도 없었지만, 선생님의 동작이 어찌나 아름답고 가볍던지:) 한시간 반동안 뭉쳐있던 근육 구석구석 말끔히 개운해진 느낌이다. 


다 하고 브리치즈 샌드위치 해먹으려고 했는데, 아무래도 운동 후엔 밥심이라, 찬밥을 데워 상추와 참치, 참기름과 고추장에 비벼먹었다. 세상 꿀맛! 날 춥고 달리기 싫을 때는 요가로 몸을 풀어봐야지:) 


(아마도 요가랑 계속해서 친해질 각!) 


(Laruga Glaser 선생님의 아사나는 가볍고 물 흐르는 것처럼 아름답다. 가이드도 아주 명료하다. 언젠가는 비슷하게라도 따라할 수 있을까.) 


__________


I engage in my reserved weekend ritual 


Today, I followed the Ashtanga Primary Sequence on YouTube led by an authentic Indian teacher.


Wow, it’s been such a long break from yoga. None of the challenging poses worked out properly, but the instructor’s movements were so graceful and light. I feel refreshed as if my stiff muscles were fully stretched over an hour and a half.


I was planning to make a brie cheese sandwich afterward, but I felt hungrier after working out, so I heated up some rice and mixed it with lettuce, tuna, sesame oil, and gochujang. It was heavenly! I should try loosening up with yoga when it’s cold and I don’t feel like running 


(I might just become closer to yoga from now on!)


(Laruga Glaser’s asanas are light and flow beautifully, with clear guidance. I wonder if I’ll ever be able to follow even a bit like that.)


#JudyinUB #yoginiJudy #haveagoodweekend


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