Scrambled Eggs with Chives and Mushroom
이번 요리는 채식주의 버전의 스크램블 에그와 소시지예요. 영국에서(영국에서는 종종 아침 식사로 계란과 구운 버섯을 즐겨요.) 약간의 영감을 얻어, 돼지고기 소시지의 맛을 느낄 수 있는 버섯 스터프트를 만들어 보았어요. 메이플 시럽과 세이지가 들어가서 버터 향이 풍부한 이 버섯은 소시지를 좋아하는 사람이라면 분명 좋아할 거예요. 버섯이 약 10분 정도 오븐에서 요리되는 동안 버터를 녹여 계란을 요리하고 잼을 듬뿍 바른 토스트와 함께 드세요.
[ 재료 ]
+ 버섯 메이플 번들 +
양송이 버섯 6개
무염 버터 4큰술, 녹인 버터 2큰술, 나눠서 준비
굵은 소금 1/2작은술
적양파 1⁄4개
마늘 1큰술
다진 세이지 잎 2작은술 (혹은 드라이 세이지로 대체)
통밀 판코 빵가루 1⁄4컵
그라인더 통후추
굵은 고춧가루 1/2작은술
메이플 시럽 1큰술
스크램블 에그
계란 8개
차이브 20g
저지방 우유 3큰술
굵은 소금 1⁄2작은술
그라인더 통후추
무염 버터 2큰술
[ 만드는 법 ]
+ 번들 만들기 +
1. 오븐을 200℃로 가열해줍니다. 베이킹 시트에 오일을 발라주세요. 양송이버섯은 심지를 손으로 똑 떼어내어 제거하고 버섯의 밑면이 위를 향하도록 뒤집어줍니다. 버섯의 심지는 잘게 다지고 잠시 따로 보관해주세요.
2. 베이킹 시트 위에 버섯을 한 곳에 모아주세요. 이때 버섯갓이 바닥을 향하도록 합니다. 버섯에 녹인 버터 2큰술을 골고루 뿌리고 소금도 솔솔 뿌려주세요. 모아둔 버섯을 간격을 두어 배치해주세요.
3. 10인치의 코팅 냄비에 남은 버터 2큰술을 넣고 중불로 녹여주세요. 버터가 녹으면 다져 둔 버섯 대와 다진 양파, 다진 마늘, 세이지를 넣고 재료에서 향이 날 때까지 약 4분간 튀기듯 구워주세요. 빵가루와 남은 소금 1/4, 그라인더 통후추, 굵은 고춧가루를 첨가하고 빵가루가 바삭바삭하고 노릇노릇해질 때까지 약 3분간 더 볶아줍니다. 불을 끄고 메이플 시럽을 넣어 저어주세요. 시럽이 균일하게 잘 퍼지도록 섞어주세요.
4. 작은 숟가락을 이용해서 버섯 구멍에 속 재료를 채워주세요. 버섯과 속재료가 노릇노릇해질 때까지 약 20분간 구워주세요(달달한 속 재료가 타지 않도록 조심하세요).
+ 계란 요리하기 +
1. 버섯을 굽는 동안 계란을 요리합니다. 그릇에 다진 차이브 잎과 (차이브 잎이 없으면 생략하셔도 됩니다) 저지방 우유, 소금, 후추, 계란을 섞어 준비합니다. 냄비나 후라이팬에서 버터를 중불에 녹여주세요. 버터가 녹으면 열을 중불로 낮추고 계란을 부으세요.
2. 계란이 가장자리부터 익기 시작하면, 고무 주걱으로 팬의 가장자리에서 중앙으로 계란을 부드럽게 밀어주며 스크램블에그를 만들어 주세요. 계란물이 거의 없이 촉촉한 상태의 스크램블이 완성되면 바로 불을 꺼주세요.
3. 완성된 스크램블에그와 버섯을 곁들여 드시면 됩니다. 계란과 버섯이 뜨거울 때 드세요.
* 이렇게도 해보세요: 버섯에 버터 대신 트랜스 지방이 없는 올리브 오일로 대체하여 완전 채식주의 식단으로 만들어보세요. 계란 대신 두부로 스크램블을 만드는 방법도 좋습니다.
[ Ingredients ]
+ For the mushroom-maple bundles +
10 ounces white button mushrooms
4 tablespoons (1⁄2 stick) unsalted butter, 2 tablespoons melted, divided
1⁄4 plus 1⁄8 teaspoon coarse salt, divided
1⁄4 cup finely chopped red onions
1 tablespoon finely chopped garlic
2 teaspoons minced fresh sage leaves
1⁄4 cup whole wheat panko breadcrumbs
5 grinds black pepper
Pinch crushed red pepper flakes
1 tablespoon maple syrup
+ For the scrambled eggs +
8 large eggs
1⁄4 cup plus 2 tablespoons minced fresh chives
3 tablespoons 2% milk
1⁄2 teaspoon coarse salt
8 grinds black pepper
2 tablespoons unsalted butter
[ Method ]
+ Make the bundles +
1. Heat the oven to 400°F. Grease a baking sheet with cooking spray. Remove the stems from the mushrooms and discard. Turn the mushrooms so their undersides are facing up. Use a melon baller to gently and carefully scoop out their centers. Finely chop these centers, and set aside (you should yield about 3 tablespoons).
2. Place the mushroom caps, undersides facing up, close together on the baking sheet. Drizzle evenly with the 2 tablespoons melted butter and sprinkle evenly with the 1⁄8 teaspoon salt. Spread the mushrooms apart.
3. Melt the remaining 2 tablespoons butter in a 10-inch non-stick sauté pan over medium-high heat. When melted, add the chopped mushroom centers, onions, garlic, and sage, and sauté until the onions are softened and the mixture is aromatic, about 4 minutes. Add the breadcrumbs, the remaining 1⁄4 teaspoon salt, the black pepper, and the red pepper flakes, and sauté until the breadcrumbs look crisp and golden, about another 3 minutes. Remove from the heat and stir in the maple syrup; mix well to distribute the syrup throughout.
4. With the melon baller (or your fingers), spoon the stuffing into the mushroom cavities, packing it in. Bake until the mushrooms are tender and the stuffing is golden brown, about 20 minutes (watch carefully, as you don’t want the sweet stuffing to burn).
+ Cook the eggs +
1. While the mushrooms are baking, cook the eggs. In a medium bowl, whisk together the first five ingredients. Melt the butter in a nonstick 10-inch sauté pan over medium heat. Once the butter has melted, reduce the heat to medium low and pour in the eggs.
2. After a couple of minutes, use a rubber spatula to begin gently pushing the egg mixture from the edges to the center of the pan. Wait another minute or so, then repeat the process, continuing to gently scrape the eggs away from the sides of the pan (don’t let the eggs form a skin around the sides of the pan and don’t let the bottom of the eggs turn brown). You’re going for silky, tender, yellow eggs—imagine a loosely ruffled yellow blanket. As soon as the eggs look barely wet (after they’ve been in the pan for about 5 minutes), immediately remove them from the heat.
3. Serve the hot eggs and mushrooms immediately.
* Try This: Make this dish vegan by substituting trans-fat-free margarine or olive oil for the butter in the mushrooms. Instead of eggs, whip up a tofu scramble.
* 브레빌 호주 & 미국 사이트를 참고하여 레시피를 번역하여 옮겼습니다. 조금 더 수월하게 따라하실 수 있도록 의역을 한 부분이 있음을 밝힙니다.
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